Denné menu

PONDELOK

29.04.2024

POLIEVKA / 220 €:
Krémová hrášková s opečeným chlebom (0,4 l)
HLAVNÉ JEDLO / 650 €:
Bravčová panenka na červenej fazuli s volským okom, zemiaky (350 g) Bez lepku
Cézar šalát s morčacími plátkami a krutónmi (350 g) Obsahuje med
HLAVNÉ JEDLO / 800 €:
Hovädzie soté zo sviečkovice v zemiakovej placke (350 g)
DEZERT / 240 €:
Jablková štrúdľa s vanilkovým krémom (80 g)

UTOROK

30.04.2024

POLIEVKA / 220 €:
Halászlé (0,4 l) Bez lepku
HLAVNÉ JEDLO / 650 €:
Zabíjačkový tanier, varené zemiaky (350 g)
Špagety bolognese s parmezánom a rukolou (350 g)
HLAVNÉ JEDLO / 800 €:
Hovädzie soté zo sviečkovice v zemiakovej placke (350 g)
DEZERT / 240 €:
Jablková štrúdľa s vanilkovým krémom (80 g)

STREDA

01.05.2024

ŠTÁTNY SVIATOK
DENNÉ MENU NEPODÁVAME

ŠTVRTOK

02.05.2024

POLIEVKA / 220 €:
Hŕstková (0,4 l)
HLAVNÉ JEDLO / 650 €:
Vyprážaný teľací rezeň so zemiakovo-cesnakovým pyré, mrkvový šalát (350 g)
Kuracie soté s chrumkavou zeleninou, dusená ryža (350 g)
HLAVNÉ JEDLO / 800 €:
Hovädzie soté zo sviečkovice v zemiakovej placke (350 g)
DEZERT / 240 €:
Jablková štrúdľa s vanilkovým krémom (80 g)

PIATOK

03.05.2024

POLIEVKA / 220 €:
Kyslá fazuľková so zemiakmi (0,4 l) Bez lepku
HLAVNÉ JEDLO / 650 €:
Vyprážaná treska so zemiakmi, uhorkový šalát (350 g)
Domáce šišky s jahodovou penou (350 g)
HLAVNÉ JEDLO / 800 €:
Hovädzie soté zo sviečkovice v zemiakovej placke (350 g)
DEZERT / 240 €:
Jablková štrúdľa s vanilkovým krémom (80 g)